Vadvilág

Nagy élmény a bolygó különböző fajainak közelében lenni, megfigyelni és rácsodálkozni a természet körforgására. Az élővilág tudatalatti késztető erői, a lét- és fajfenntartás gyakran kendőzetlenül jelennek meg a vadvilágban. Képeim közvetlenül nem ezeket hivatottak megörökíteni, de az ösztön e hajtóerői ott húzódnak mögöttük.

Tájak

„Régen ismert tény, hogy a városi kultúra teremti meg a természet utáni vágyakozást. A tájképfestészet csak akkor fejlődhetett ki, mikor már gazdag és nagyvárosi élet volt.” – írta dr Polgár Gyula 1912-ben. Azóta tovább urbanizálódott a világ, a festmények helyett pedig a tájfotó vált dominánssá. Engem pedig vonzanak a misztikus, különleges helyek…

Forma és textúra

A természet, benne az ember alkotó erejének leképződései a formák, vonalak, mintázatok, textúrák. E képződmények gyakran nem fedik fel magukat. Ám a megfelelő helyen (és szögben), illetve időben (és fényben) a titkok lelepleződhetnek :)

Állatportré

A portré egyéni ismertetőjegyekkel történő ábrázolás. E képek alanyai a természet stúdiójában álltak modellt. A fotókon nem ritkán nagyon is emberi vonások köszönnek vissza.

Makró

Részletek szokatlan perspektívában. Ez számomra a makró jelzővel illetett fotók esszenciája.

Utca, épület, város

Természetfotósként utazásaim során a tájak mellett a civilizáció lenyomatai, az ember alkotta csodák is objektívem elé kerülnek.

Iratkozz fel hírlevelemre!

Iratkozz fel a hírlevélre, így mindig értesülhetsz róla, ha a honlap érdekes, új tartalommal bővül – legyen az friss képi anyag a galériában, aktuális hír vagy egy közelgő esemény!

Kapcsolat

Kérdésed van? Elmondanád a véleményed a fotóimról? Netalán utazást tervezel az általam felkeresett helyekre, és tanácsra, ötletre szorulsz? Lépj kapcsolatba velem!

Kapcsolat