Olvadó jövőnk – fotóim a Természettudományi Múzeumban

Április 20-án 11 órakor nyílik meg Kércz Tiborral közös fotókiállításunk a Magyar Természettudományi Múzeumban (1083 Budapest, Ludovika tér 2-6.), Olvadó jövőnk – Az Északi és Déli sarkvidék törékeny jelene címmel. A kiállítást dr. Áder János köztársasági elnök nyitja meg. Köszöntőt dr. Juhász Árpád geológus és dr. Korsós Zoltán, a Magyar Természettudományi Múzeum főigazgatója mond.

Tiborral három, önerőből kivitelezett sarkvidéki expedíción vettünk részt, arktiszi és az antarktiszi útjainkon több tízezer természetfotót készítettünk. Mintegy félszáz képből álló válogatásunk a Föld Napja alkalmából április 21-én tárul a nagyközönség elé. Tervek szerint a tárlatot  július 2-ig lehet megtekinteni.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Iratkozz fel hírlevelemre!

Iratkozz fel a hírlevélre, így mindig értesülhetsz róla, ha a honlap érdekes, új tartalommal bővül – legyen az friss képi anyag a galériában, aktuális hír vagy egy közelgő esemény!

Kapcsolat

Kérdésed van? Elmondanád a véleményed a fotóimról? Netalán utazást tervezel az általam felkeresett helyekre, és tanácsra, ötletre szorulsz? Lépj kapcsolatba velem!

Kapcsolat